Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mor hade blivit 83 år idag 18/12 om hon fått leva, så jag skrev detta.


Mor

En kram vill jag ge dig i min fantasi,
och att minnet av dig det skall alltid förbli.
För de dagar vi delat på livets schäslong,
ja den glädjen jag vårdar i tacksamhetssång.
När jag ensam här står och när livet känns svårt,
söker jag ju i bönen din milda support.
För jag finns här på jorden, du finns här i mig.
Åh min käraste mamma, vad jag saknar dig.

Copyright" (©) Peter Boman 2020-12-18




Bunden vers av Peter Boman
Läst 187 gånger
Publicerad 2020-12-18 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boman
Peter Boman