Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid tvivla

 

Jag kan inte stava

till ord som inte betyder

som inte får fäste i mitt hjärta.

 

Jag kan inte känna

inte finna stundens balans

för känslor som aldrig

ser sina rötter gro.

 

Jag kan inte måla mina minnen

inga färger finns på min palett

förtvivlan råder

i mina penseldrag

jorden är förbrukad

ingen must står att hämta sin ro.

 

 Där faller det sista lövet

där flämtas en sista suck

hösten samlar sin hord att vila

i skuggan av mina ord

att för alltid tvivla.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-12-19 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP