Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oändlighetens tystnad

I oändlighetens tystnad
kan jag inte sova
plågad svettas jag
jag vill så gärna drömma igen
men jag har glömt bort hur man gör




Fri vers av Vargens ögon
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-07-18 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon