Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om svaren skulle ge mig allt


om jag aldrig mer skulle vara nyfiken
skulle livet i dess sökande bara stå still

du pushar
och sliter
och drar

allt för att jag ska finnas kvar
som nu älskling
vilar mina tankar i dig

Min livsbejakare!

för att överleva
vaktar vi katastroferna som omringar oss

och även om vi hade alla svar
vet vi ändå inte riktigt
vad som var skapat för just oss

i min önskan
bultar din själ i mitt hjärta

och jag försöker
även när det brister för mig ibland

men bara vetskapen om din närhet
sätter mitt sinne i spinn
och själen min brinner bara för just dig

allt vackert som du skänker glädje i mitt liv
jag behöver bara dansa med rytmen
omsluta din kropp
håller jag dig hårdare
och hårdare

tills tiden stannar
hittar vi oss




Övriga genrer av eldblomma
Läst 124 gånger
Publicerad 2020-12-19 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma