Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julfirandet...


CASA MIO O SU CASA?

Julfirandet i mitt hem eller ditt hem?
En öppen fråga i ett grådaskigt väder
och dunkelt dagsljus utan strimma av
hopp i hopplösheten...
Vare sig munskydd, visir och handsprit
kan sammanföra oss människor. Livet
är en mutation av något okänt...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-12-20 11:55



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"Livet
är en mutation av något okänt".
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje