Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att prata om skrivande

du frågar mig
om mitt skrivande

jag har väldigt svårt
att uttala mig om mitt skrivande

det är mycket svårare
än själva skrivandet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-22 16:04



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Detta är roligt och skärpt formulerat!
2021-04-22

  Kungskobran VIP
Att skriva är skönt
och mödan lönt
2020-12-23

  Solstrale VIP
Skrivandet är derivatet och summan av kardemumman...
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP