Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen gråter

Mörker,
-dagar utan ljus.

Fukten som nuddar min kind,
är inte bara från mina tårar,

det är himlen som gråter.
-Gråter av tillståndet

Ett globalt mörker

Människor jagar
Lycka

-Når inte

Tänder låtsasljus
i desperat försök dölja
realiteten

Blundar hårt.

Hörlurar hindrar
ljudet av skriken,
av lidandet

Obekymrat dunkar musiken
Täpper effektivt till alla hål av tvivel.

Den ljuder över murarna,
från trädens grenar.

Ser kloka
begåvade
falla som
- i trans

Värdelösa gåvor
köps i hast
av tvång

Allt glittrar
några dagar till

Himlen gråter





Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-22 17:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Himlen gråter inte.
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP