Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syre, balans och samspel i kärlek

För lite syre och elden tar inte fyr
För mycket blåst och lågan dör
Balansen ska vara perfekt när gnistan pyr
Samspelet mellan elementen elden gör

För lite ömhet ger ej näring i kärleks lustspel
För mycket krav och kontroll släcker hjärtats brand
Balansen när de tu både ger och tar sin del
Samspelet mellan själarna binder kärlekens band




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-24 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild