Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats amnesi

Som ett svartvitt foto
Bortglömt i ett blekt album
Undanstoppad i en dammig byrå
Inte värd att ses eller minnas
Rädd för förflutna spöken
Blickar du ständigt framåt
Glömmer sakta och är nöjd med det
Fast du förlorar den del jag var


Tonar ut
Blickar bort
Glömmer sakta
Hjärtats amnesi




Fri vers av Väsensskild
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-08 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild