Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikter efter samtal


Ibland är det så fel att det ändå blir rätt
Som när ett plus ett blir tre
Synergin överträffar

Ibland är det ingen idé att analysera
Som när allt redan är uträknat
Summan förutsedd

Ibland är det bäst att bara vara tyst
Som när vacuum ekar
Hjärtlöst bultande

Ibland får man se sig själv besegrad
Som när stridens skrik upphör
Långsam död




Fri vers av Väsensskild
Läst 139 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-08-02 16:03



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Treradiga strofer med en konklusion i varje slutrad har ofta visat sig effektiva för att förmedla en känslomässig erfarenhet.
Det visas också här.

2022-08-02

    ej medlem längre
"Som när vacuum ekar
Hjärtlöst bultande"
Fint...
2022-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild