Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Del 3

Sally skrev att Frances insåg att hon inte hade rätt att vara arg på Nick. Hennes analys landade i att han enbart hade dragit tillbaka sin tillgivenhet. Han verkade inte våga prata klarspråk. Därefter gjorde de slut, eller så slut man kan göra när man inte haft en riktig relation. När de sedan träffades betydde det dock inget och de hade sex igen. Var det bristen på mod och ärlighet strulade till allt och skapade onödigt lidande? Hon kände igen sig i Frances. Men verkligheten är något annat. Verkligheten hade fastnat i Frances vemod och febrila analyserande och verkade aldrig komma vidare till försoning, kanske för att det inte var meningen. Det berodde möjligen på att hon inte betydde lika mycket som Frances gjort. Snurrande malde de hårda tankegångarna vidare inom henne, som spiraler av självförakt och karuseller av vånda och tystnad. Hon undrade om han förstod och valde att vända sig bort ändå.




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-01 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild