Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Negativ återkoppling

När vetenskapen blitt politisk
och politiken saknar förnuft
Gror populationen alltmer kritisk
och samhället får det tufft




Bunden vers av Brunluvan
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-26 01:05



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tänkvärt o kännbart!

Tack!

Motstånd föder motstånd
skapar obalans
varken hjärta
eller hjärna
endast random
på repeat...

2020-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Om människan förlitar sig på vetenskap och politik allena går hon vilse.
Det räcker med att slå upp en dagstidning, så ser man att jag har rätt.
2020-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan