Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I tiden.


Stadsfolk


Vårt stadsfolk är nu mästare
i sitt delikata ämne.
De står och går här i staden
med säcktyg och kostym;
går med glänsande ansikten,
tillfredsställda dödgrävare
mellan betong och stål.
Även om ibland sex kryper fram
från ett drunknat tvåmansskrot,
så har de varit medborgare här länge
och rengör efter sig, på plats.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2020-12-27 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen