Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K o n s t s t y c k e

Jag har inte skrivit
på ett tag.
Kanske är det för att
jag äntligen slutat
k ä n n a.

Eller åtminstone lärt
mig att inte låtsas om
den ihärdiga värken.

Alltid denna fasad.
Att låtsas och samtidigt
försöka vara så äkta jag kan
är ett helt litet
k o n s t s t y c k e.




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-28 09:18



Bookmark and Share


  Domenico VIP
The delicate art of b e i n g....
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember