Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

 

Börjar åter se ljuset glimra
börjar hoppas att allt ska bli bra
ser att ögon börjar skimra
denna chans den måste jag ta

Tror att det kommer att ändras
att vaccinet ska hjälpa oss nu
så att allt kommer förändras
och vi kan umgås  jag och du

Saknar att kramas.....




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-28 13:56



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Kram!
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP