Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vindens stillnande

 

Bara för en liten stund

i en famn av värme

är väntan över

 

en ristning av glädje

i vindens stillnande

bär mig genom oron.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-28 17:36



Bookmark and Share


  Briza media
Ett viktigt ögonblick fint fångat och förmedlat. Vackert.
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP