Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills du är här

 

Bara månen följer mig i natt

det är långt till morgonens brus

en evighet till ditt skratt

en saknad av ditt ljus

tills du är här.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-31 19:50



Bookmark and Share


  DominiQueen
Gud så fint....
2021-01-02

  Nils-Robert
Så vackert. Så innerligt.
2021-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP