Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten avgör...

Marken frusen och så kall
men i alla fall
kände jag av nå´t ändå
för en rörelse uppåt var på gång...

Och jag hör ju sen hur hjärtats sång
under dess hud slår...

Men först då
hörde jag bäst
när jag kom på:
Här gäller att jag
mycket stilla står!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-01 13:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott med stillheten...då kan man höra sig själv...fin dikt...
2021-01-05

  Solstrale VIP
Balansera och tillåta sig att vibrera för en stund filosofera och i kärleken vad kan man önska sig mera...
2021-01-04

    ej medlem längre
Du har hittat känslan och jag hör.
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt