Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Vem är du, du mystiske riddare som kommer till min undsättning?

Vem är du, som förstår den kamp jag utkämpar?
Vem är du, som med skarpsinne och intelligens formulerar dig så jag förstår?
Vem är du, som med ömhet och välvilja hjälper mig till skydd?
Vem är du, som iklär mig en rustning?
Vem är du, som ger mig styrka och mod?
Vem är du, som förtjänar min tacksamhet?
Vem är du, som lär mig vad kärlek är och inte är?
Vem är du, som av alla män är kvinnornas förkämpe?

Tack!




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-03 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild