Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Jävla idiot” sa en man i publiken


Salta nötter

Jag känner inte nått sött

Nytt år

Betyder det ett år med fler månader?


Han tänker för mycket

Inget verkar gå ihop

En röd tråd på huden där hans ögon skriver om tårar


Om jag fick spola tillbaks tiden

Skulle jag skita all i poesi med Dolce Gabbana

Och skriva dikt med servetter på Mc Donalds

Inte tro att jag själv är nåt speciellt

Aldrig vara mig själv för mycket

Bara säga nåt fint

Till personen bredvid


Alla små goda gärningar ska glömmas bort

Vem gillar att höra sånt?


Ingen vill vara osyling

Och lämna sin dikt som en fläck på lakan

Nej, det måste väl finnas nåt annat sätt att uttrycka sig själv

Jag lämnar poesin åt poeter

Och ” väcka folket-komplex” åt profeter


” Wallah, jag svär på allt” brukar jag inte säga

För jag kan inte längre tro ett enda ord jag skriver









Fri vers av Madrugador
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-03 21:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa säger "Wallah" i varannan mening, och i resten av meningarna använder man f-ordet.

2021-01-04

  Hon kallar sig poet VIP
En titel...som lockade till läsning...lite så där det ska vara...överraska och förföra och rycka en i ögonbrynet under läsningen
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador