Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur det slutar

Du säger

att hon är snaran

och för honom

är hon knuten.




Fri vers av Caro
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-03 22:45



Bookmark and Share


    Esa Salomaa
kortt, men lurik och innehållsmässig dikt. flera personer
2022-07-01

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Texten ger känslan av uppgiven kärlek som inte kommer någon vart. Fint.
2021-01-04

  Gin83
Oj väldigt snyggt
Så jäkla starkt

Mycket bra
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Caro
Caro