Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstfödde

Jag är deras äldsta dotter

när allt jag ville vara

var mina föräldrars barn




Fri vers av Caro
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-28 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caro
Caro