Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrahandsval

du kan inte paxa mig
för att jag ska baxa dig
runtemellan händerna som
du vill hem till

du får inte första tjing
på ett enda litet ting
ingen plats på pallen för
nån som dig

i mitt hjärta
är det fullt nog
med mig




Fri vers av Caro
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-26 19:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den var bra
2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Caro
Caro