Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med flit

jag tror inte jag är särskilt bra på att älska
inte särkilt bra på att låta bli

du lär mig hur det låter
när någon vill ha dig
och jag lär mig attt önska
att det var
med flit




Fri vers av Caro
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-05 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caro
Caro