Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Diktmusik


Barometern


"Vad har varit den största utmaningen?

– Kanske att få andra att känna att de kan. Att det här går att göra. Det är många skapande människor som känner att det de gör inte duger. Jag tänker också att det beror på det här osäkra året, folk bär väl på en osäkerhet kring hela tillvaron. En annan utmaning har varit att få tillbaka så väldigt olika resultat. Vissa har känt att de inte får gå in och klippa i texten medan andra har gått bärsärkagång. Då har det varit en utmaning att kunna anpassa sig till det, för det är inte alltid helt lätt rent mentalt. Man har fått åsidosätta sig själv och tänka: ”kan man göra så här?”. Och kommit fram till att ja, det kan man".

Läs mer om mitt internationella diktmusikprojekt på
https://www.barometern.se/kultur/thomaz-ransmyr-jag-blev-tagen-av-allt-som-folk-hade-skapat-18d4e3d1/

Lyssna gärna på den uppladdade texten, med musik av Peder Nabo, inspelar lajv på Kalmar Teater under ett uppträdande 2020.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Thomaz Ransmyr
Läst 201 gånger
Publicerad 2021-01-04 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomaz Ransmyr
Thomaz Ransmyr