Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mej bara

Lämna mej bara
Hata mej
Bestraffa mej
så blir allting bra

strunt i
vad
att
jag känner

Jag är
ingen
Jag är
ingen




Fri vers av Thomaz Ransmyr
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-01 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomaz Ransmyr
Thomaz Ransmyr