Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejen i baren är fin MEN...



Om du hälsar mig godmorgon
Som Looney toons på femman
Och ger mig en skål Kelloggs frosties
Som jag får äta framför TVn

Då kan vi snacka


Om 90-tals sitcom
Är din moraliska kompass
Och du bandade avsnitt med Will och Jazz
” Did I do thaaaaat” ” Were we’re on a breake”
och du lärde dig otrohet på Ricky Lake

Då kan vi snacka


Om du varvat super mario utan minneskort
Och memoriserat ett nummer utantill
Hört talas om pogs och blinkande skor
Dansat bland cigaretter på närmaste krog


Då kan vi snacka


Hits for kids, smurf hits
Markoolio, Lou Bega
Försök inte spela att du inte minns vad jag menar
Du pluggade tidningens tv-tablå
Men blev tvungen att se vad mamma kollade på


Då kan vi snacka


Vattenpistol
Tamaguchi
Diskett

Har din kärlek lika tålamod
som 91’s internet?


En Flashback till sandlådan som verkar välja partner
När man crushar med en tjej som åt sand på 90-talet










Fri vers av Madrugador
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-04 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nostalgi
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador