Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd

Var inte rädd
för natten,

för mörkret.

Vila tryggt.

Ingen oro som
flåsar
bakom dig

Inget ”måste”

Lugn rytm,
Vaggar
Ro

Naken,
mjuk fårfäll
smeker bort onda
stressade muskler

Andas lugnt

Vila tryggt

Kortisolnivåer
sjunker
Magsmärtor
minskar
Hjärtat i lugn takt

Allt blir bra

-Allt kommer att bli bra

Var inte rädd










Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2021-01-04 23:33



Bookmark and Share


  wiria77
dina rader
de minner om
att kunna
finna ro
mitt på
livets motorväg
2021-02-21

  Maj-Lis VIP
Vackert om att finna ro i natten
2021-02-05

    ej medlem längre
Din text är som balsam för oss alla sönderstressade själar. Fröken Corona skapar sådan oro.
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP