Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdrädsla


Hjärtat mynnar
ut i nattsvart rymd
varje stjärna
en stänk av rädsla
från varje stund
jag trodde att
världen var i min hand


2004




Fri vers av Rachel Roth
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-07-19 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth