Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


solen


Nytt ljus


Nu är jag trött på
dinglande adventsstjärnor
blinkande ljusslingor
och vinkande jultomtar

nerbrunna värmeljus
kandelabrar
med rinnande stearin
och gravlyktors flämtande ljussken

Nu vill jag slippa
all fake ersättning
för det som vi alla längtar efter;

Nytt ljus





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-05 22:23



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Ja, ljusare tider,.
Fin text!
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP