Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När andetaget vänder


När andetaget vänder
står allting stilla

Universum tar en paus
Livet ställs på stå

Mina tankar tar fart
Mångdubblas och intensifieras

Det är som at världen står på ända
Jag förlorar allt i ett slag

Känslorna drunknar i rädsla
Att inte duga till

när man är som jag









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-06 08:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text med stor känsla och djup!
2021-01-18

  Stisse
En stark dikt om villfarelsen att vi inte duger. Men vi är alla så oerhört värdefulla. Det har blivit ännu tydligare i dessa pandemitider. Det finns ett motgift till dessa tankar och det är poesi.
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP