Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skavande ungdom


förändring utan återvändo
en kvinnas kropp
med barnets oskuldsfulla lekfullhet
vuxenheten väntar
skrämmande och allvarlig
roller, attityder och bekräftelsebehov
kyssar, romanser och brustet hjärta
vänskap, svek och hierarkier
långsamt danande av lärdom och läxor
skavande ungdom
du svåra tid
tack för de dagar jag aldrig ska glömma




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-07 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild