Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flammande eld och gnistrande snö

du och jag

motpoler

magnetiska skillnader

perfekt komplement

du kyler min eld

jag smälter din is




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-07 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild