Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner du inte det?

Ord är så mäktiga

Explosiva
Amorösa
Vildsinta
Tröstande
Omkullkastande
Dramatiska
Sårande
Förlåtande
Elastiska
Lovande
Sprakande
Väsentliga
Lugnande
Hetsiga och lika oplanerade
vid konsumtionstillfället
och vill bara fram.
Känner du inte det?




Fri vers av killedbycoffee
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-08 05:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som verkligen får en att ta en paus och uppskatta påverkan som poesin har på personen. Vackert!
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee