Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

” If you gotta flow, you gotta flow”



doppa pennan i Jordanfloden
där bläcket gör vatten gift
men gifter ihop dom till en dikt
by blev stad sen metropol, mix megapol monolog
fjärde dimensionens panorama
låter lika loco som Niagara i Sahara

Från sidenvägen till Wall street
en fattig är fattig en rik är rik

Solen stalkar oss men vi får inte stirra på henne
Med satellit till Mars skickas dessa ord
Som vill skriva sig bort från all konspiration

nordafrikanska feromoner i mitt te
låt det vila en stund, då kommer smaken
Låt lite brie smälta på en Chevrolet
när man cruisar mot Cannesfestivalen

Alla vill säga ” jag skulle aldrig...”
tills elen är borta
hörde att det blev slagsmål om handsprit
Moral är för dom som har råd

många bäckar små
Amazon, en ocean
Också tiggarens story flyter dit
Saliv i en vattenpöl




Fri vers av Madrugador
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-09 00:26



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Poesi som detta inspirerar och jag .... gillar att jag inte blir bekväm i detta utan vill ha mer och samtidigt är belåten att det stillar mitt begär att läsa ett snyggt avslut.... bokmärker bara för....detta ÄR NÅT - Love it
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador