Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Tjörn


Klockan 02.14

 

Natten känns lång
Vi lever i en tid av mörker
Tankar av undran far runt
Jag har svårt att somna

Du kommer till mig i natten
Ditt vackra leende ger liv
Jag kan nu känna inre glädje
Tack för att du finns fina vän




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-09 02:21



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Situationen känns igen. Orostider stör sömn.
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP