Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flummaren på jobbet


Jorden är platt men våra ögon runda(r)
världens hörn viker jag till flygplan(en)
är att alltid skapa kul(tur)
då att han föddes konstn(ärlig)
fast drar ibland gråa lög(ner)
på knä för världens skön(het)
sommardag och cyklar i väg(en)
till framgång saknar fot(spår)
zigenskan mig för 10 Eu(ro)
mig mjukt fast utan bå(tar)
mig ej så seri(ös)
på med såsen på pommes frit(sen)
till jobb men är frisk från str(ess)
på min tunga när du lägger fram dam(en)
är cougar och vill dansa tan(go)
är hen som ger sig till värld(en)
eldsjäl som blir glad av männi(skor)
åker av när dom ber sin b(ön)
är min hjärna där logik förstörs
chanser till fastjobb är lika med tunna
men tänker rim seriöst när jag softar och flummar





Fri vers av Madrugador
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-09 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador