Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konspirationsutmattad

En obehaglig känsla
sprids över jorden,

konspirationsteorier

Vem Q är?

Det struntar jag fullständigt i.

Illamående.

Vad är egentligen sant?
Vet vi det?

När alla tydligtvis har dold agenda
När alla blir misstänkta

Vem kan man lita på?

i media?
bland folken?

Kan man lita på sina vänner?

Mycket tveksamt

Jag borrar in mig i kudden,
drar täcket upp till öronen,

döljer mig för världen

Orkar inte se,
orkar inte höra
Eländet

-

Utan något hopp skulle jag
tveklöst

Upphöra




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-10 14:29



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Väl formulerad text om tiden vi lever i.
2021-01-13

  morgonstjärna VIP
uj du lyckas formulera mina tankar
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP