Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelande sinnen



Rymder och sinnen.


Öns svindlande texturer.


Vida havets puls.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-10 19:42



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
"Spelande sinnen", en pärla till
haiku med toner mellan hav och
rymd som vibrerar i alla sinnen.
Ljuvlig.
2021-01-13

  AiA Maria den fria

Vilket kraftfullt perspektiv!

Tack!
2021-01-13

  Hon kallar sig poet VIP
"Öns svindlande texturer" - underbar formulering - få rader men ändå.... de matchar så väl...
2021-01-12

    Lena Staaf VIP
Det storslagna fångat i få rader.
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP