Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om fåglar kan flyga

Om fåglar kan flyga,
kan väl jag det
...

Kastade mig ut
i oförstånd,
i glädjeyra

Om och om igen.

kraschade,
reste mig,
torkade tårarna

Det fortsatte,

till den dagen
då glädjen
försvann,

då ingenting längre
kunde trösta,

när ljuset
slocknat

Dagen då allt

gick
sönder




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-11 15:46



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra beskrivet
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP