Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skall visa min kärlek till dig min sköna

Jag ska visa min kärlek för mig själv
Så jag kan visa min kärlek för dig
Snälla lämna aldrig mig
För du är det finaste jag har
Du får mig att känna mig levande
På båda utsidan
På insidan med

Dina ögon är fina
Så som du gör mig fin
Dina blickar klär mig
I siden och satin
Så jag känner mig vacker
Du smyckar min själ med diamant och safirer
Så jag blir vacker på
På insidan och utsidan

Jag tror du är bäst
Bäst för mig
Jag ska visa dig
Vad kärlek är
Visa dig all färger av hösten
Alla färger av sommaren

Vi ska göra ringar på vattnet
Av våra skratt
Vi ska dansa i höstens löv
Jag vill bara dansa med dig
Hålla dig runt halsen och kolla i dina ögon
Sen kolla på dig medans du ger mig ditt leende

Då ska jag spara detta ögonblick
Sen ska jag köpa dig en berlock
Och sätta detta foto i den
Så du kan kolla på det varje dag

Ha den nära ditt hjärta
Ha den i din hand krama den hårt
När jag inte är där
Sen ska jag binda dig en krans
Av mina favorit blommor

Som du kan bära på midsommar
Och sen spara
Kanske hänga upp
För minnen bevara
Minnen vi har
Minnen som ska bli fler
Minnen vi alltid ska komma ihåg
När det blir dystert och vått

Då ska jag säga
Kommer du ihåg
När vi dansade i höstens löv
När jag band dig en krans den midsommarafton
Då du log mot mig
Med ditt fina leende som bara du har

Jag ska bevara detta
Idag
Imorgon
För evigt






Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-11 16:14



Bookmark and Share


  lisaan
Så fin störst av allt är kärleken <3
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus