Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sjunger toner som minns

Stigen mot de uträtade frågetecknen
blir rak
Hon går med lätta steg

Utrop s tecken


Det är vår

Hon ser snödroppars hängande huvuden
med spirande leenden
Luften är hög

förnimmer minnena
från mötet

Hon sjunger toner som
minns
men dörrar har stängts,
reglats

Solen har tagit över,
Tiden har upphört

Och alla ler
-I väntan




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-01-11 16:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna dikt påminner om våren. Också jag väntar ivrigt.
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP