Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att illustrera hur orimligt det kan va...


Hur vaccinmotståndare låter för oss andra

Idag när jag skulle äta satte jag i halsen och höll på att kvävas till döds. När jag hämtat mig började jag läsa på och förstod då att det är tusentals människor som sätter i halsen varje dag. Självklart blev jag nervös och insåg att jag inte visste allt om hur mat kan påverka oss människor.

Men nu har jag läst på ordentligt. Det finns massor av information på facebook och på hemsidor där specialister (som inte är anställda forskare och därför kan mycketmer) berättar om människor som nästan dött och många fall rentav avlidit när de ätit mat.

Och det är ju inte så konstigt. Tänk på att alla som producerar mat gör det för pengarna! De är köpta av livsmedelskedjorna som konspirerar för att få sälja så mycket mat det bara går. Därför har jag nu bestämt att inte ge mina barn någon mer mat. Det känns viktigare att de inte kvävs!

Självklart kommer en massa människor påstå att jag har fel, att mat skulle förebygga hunger och i förlängningen svält, men efter vad jag läst på nätet, så undviker man kvävning, allergier, förstoppning och vitlöksdoftande andedräkt om man väljer att inte äta. Se till så att du läser på själv och bildar dig en uppfattning om vad som är bäst för dig och dina barn! Det kan rädda deras liv nästa gång du bestämmer dig för att sätta mat på bordet!

Ingen ska i alla fall tala om för mig att jag ska stoppa mat i mina ungar – sådeså!




Övriga genrer (Kåseri) av Roger VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-11 16:51



Bookmark and Share


  Roger VIP
Kensy 65. tror du att vaccin är skapat för att döda? Stackars människa. Plötsligt sitter jag och tänker på ordet villfarelser och kan inte sluta.
2021-03-19

  Kensy65 VIP
Liknelsen mellan mat och vaccin är svår att förstå.
Man vill ju ge nyttig och inte giftig mat till barnen.

Man måste skilja på vad som skadar eller inte skadar en människa, man måste välja att ta bort det som är tillverkat för att döda.

Det är inte namnet som skadar det är innehållet.
2021-03-19

  Niliboy
Varför så kompakt?
2021-01-13

  Nanna X
En mycket tänkvärd parallell, och en välskriven text! Jag stöder din åsikt i frågan och önskar dig liksom oss alla ett bättre 2021.
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP