Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte


Man smälter som choklad innan man hunnit gräva
ett hål till Kina

pärlan på havets botten hittas inte av den som är mörkrädd

hoppa ner till jorden från rymden utan att svimma

vet dom hur man gör en eld på Norra Sentinel?

Varje sak är en vetenskap, finns mera danssteg än dagar i ditt liv

Jag ser sol och måne men klockan är en uppfinning

små mirakel i vardagen, tog ett ögonblick att skriva till nån på
andra sidan jorden

vad ser blinda när dom drömmer? Är det dag eller natt som kommer först?

Var du rädd för sluta finnas innan du föddes?

en kines som pratar turkiska, en vit nigerian, inte visste jag det

Han har 500 Facebook vänner men vet inte namnet på sina grannar.

jag fascineras utav världen, men jag betyder inte mycket för den

bara en liten parantes i skapelsen

vad skulle jag kunna säga till den
på svenska som är tusen år
när jorden fött och förlorat en dinosaur

känslan av att egentligen inte veta någonting kan göra en ledsen

men jag kan nog inte längre sitta på en fikarast och ha åsikter om vädret
och samhället

gjorde det mest för att vara social
men visste inte att jag inte var likadan
och bara det säger ju

hur lite jag vet




Fri vers av Madrugador
Läst 134 gånger
Publicerad 2021-01-11 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador