Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga trovärdigheten, till Cristina


Du har ögon som stjärnor
Kosmos genomsjungs av just ditt allvar
Vad är meningen med alla härvor?
Den bästa tåren tröstar den som slarvar

Hoppet är färgen för trasiga höstar
Röd är även en rubin, en blodröd
Vår nya konung kan bara du trösta
Hans blod är blått som uppskjuten död

Mänskligheten levde länge utan protokoll
Vilsenheten var utan slut, som ett grubbel
De förtvivlade grät så de läckte som troll
Förtröstan använde vårt komiska snubbel

Spänn av, du sköter din livsuppgift
Du kom hit för att göra din del
För att minnas den krävs ingen utskrift
Du är fri att fatta allting fel




Bunden vers (Rim) av Håkan Gustafsson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-12 02:02



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Tänkvärt
Kännbart

Sistan versen lyser alldeles speciellt!

Tack!

2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Gustafsson
Håkan Gustafsson VIP