Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats monark

 

Jag tar en sista klunk

innan kvällen brinner ut

ditt vin är sött

dina läppar unika

vi sveper våra tankar

i draperier av ull

smickrar oss rika

av hemspunnet guld.

 

Bara vi finns i världen

bara vi som fick

en sekund av en evighet

ett liv av en blick

inget ljus är för starkt

ingen dröm för sann

ingen ton för falsk

för ett hjärtats monark.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-15 17:35



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Ljuv poesi strömmar ur dina vackra ord...
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP