Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen poesi direkt men har man skrivkramp så har man...


Årsringuträkning

 

Här ett skoj tidsfördriv
hur vi kan avslöja ålder
på någon okänd för dig
säg denne multiplicerar

första siffran i sin ålder
med utvalda siffran fem
addera sen med sån trea
dubblera sedan detta tal

addera sen andra siffran
av dess ålder i talet samt
låt de då berätta sitt svar
dra av sex och yes du vet

 

 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-16 01:17



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ringmärkta ord....
2021-01-17

    Lena Staaf VIP
Roligt tidsfördriv snyggt paketerat!
2021-01-16

  Öknens Ros VIP
Kul hopsnickrat, dessutom geometriskt likadana verser!
2021-01-16

  Solstrale VIP
Kuligt... Och så estetiskt alla rader lika långa det var starkt jobbat! :)
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP