Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta hål

Ilande vita himlar
kupar sina händer över oss

Som skydd mot rymdens
stora svarta hål

Singlande flingor
fria och gnistrande

Tårar över mänsklighetens
otacksamhet






Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-16 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild