Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en flicka på Tinder

Jag kan faktiskt ingenting om blommor

Och fast jag försöker mig på det här med ord

Är lakritskärlek inte en av mina åkommor

Ej heller bildkonsten är nog riktigt mitt bord


Men innan vi möts om kanske femtio år

Övergivna på antikrundan

Robusta möbler märkta med livets spår

Överväg i stilla begrundan


Att åsidosätta allt krångel

Vi behöver inte börja med hångel

Men öppna hjärtats fängelse

Tillåt det fritt vandra vilse

Kanske möts vi i en säregen dans

När ditt hjärta jagar sin egen svans




Bunden vers (Rim) av Senkomen
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-23 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Senkomen
Senkomen