Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet 2022

Det råder halvdager i min säng
Skymningslandets bleka sken
Mellan min misantropi och kärlek till mörkret
Jag gick för att möta en människa

En människa sann
En människa i niohundratjugoentusensexhundra pixlar
Som kanske kan
Lämna mig ifred




Fri vers av Senkomen
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-16 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Senkomen
Senkomen